montseferre.com montseferre.com

CONDICIONS DE COMPRA

COM COMPRAR A MONTSEFERRE.COM

Per iniciar el procés de compra s’ha de seguir les següents indicacions:

1. Seleccionar les fotografies desitjades: Afegiu els productes que desitgi comprar a la cistella de compra. Es pot triar el nombre d’unitats desitjades dins la mateixa fitxa de producte o més endavant en el resum de cistella.

2. Verificar cistella de la compra: Un cop elegits els productes desitjats, dirigir-se a la cistella de compra, accessible mitjançant un cartell que apareixerà amb l’últim producte afegit. A la pàgina de resum de la cistella podrà verificar productes, quantitats i corregir la comanda si cal. A la part inferior del resum de cistella podrà seleccionar el mètode de pagament. Pot escollir entre Paypal i Redsys (targeta de crèdit)

3. Identificació i registre: Prement el botó “Anar a caixa” en el resum de cistella, es trobarà amb la pàgina d’identificació i pagament. Ompli les seves dades personals de facturació i seguiu les instruccions en pantalla per realitzar el pagament.

4. Fi de la compra i confirmació de comanda: Un cop realitzat el pagament pel mitjà triat, passareu a la pàgina de pagament completat, on podrà descarregar les fotografies sol·licitades.Rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la comanda. Si no rep aquest correu en un termini de 24 hores poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Totes les operacions realitzades en el procés de compra són encriptades amb el protocol segur SSL, de manera que el procés està protegit en tot moment.

Montseferre.com no té accés ni emmagatzema en cap moment a les dades bancàries facilitades pel client en el procés de compra, ja que aquesta part del procés es realitza directament en els servidors del mitjà de pagament triat (Aplicable en els casos de pagament per PayPal o Targeta de crèdit)

Si tria tramitar el pagament via PayPal, és possible que aquesta entitat li carregui temporalment l’import d’1 euro per verificar la validesa de la targeta, import que li serà retornat un cop l’entitat bancària de la targeta verifiqui el pagament.

USOS PERMESOS I DRETS D’AUTOR

Totes les fotografies exposades i venudes en aquest lloc web pertanyen a Montse Ferré, i per aquesta raó és la propietària dels drets d’autor de les mateixes. Les fotografies que l’usuari compri li atorguen dret a usar-les exclusivament amb fins personals i privats.

Per drets d’autor i copyright, queda totalment prohibit l’ús de qualsevol tipus amb fins comercials, de profit econòmic o de qualsevol tipus per tercers sense el consentiment per escrit de Montse Ferré o per persones autoritzades a facilitar els permisos esmentats. Les persones autoritzades a atorgar aquest permís s’identificaran amb un justificant degudament signat per Montse Ferré.

CANCELACIONS

En tractar-se de productes de descàrrega directa un cop realitzat el pagament, no s’accepten cancel·lacions. Si creu que ha realitzat una elecció errònia d’algunes fotografies en la seva comanda, si us plau, envieu-nos un correu electrònic a hola@montseferre.com exposant el seu cas el més detallat possible i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

MEDIACIÓ DE COMANDES DEFECTUOSES I DEVOLUCIONS

Disposa d’un termini de 7 dies hàbils des de la data de comanda per sol·licitar una mediació o devolució. En tractar-se d’un producte digital de descàrrega directa, no acceptem sol·licituds de devolució més enllà de les següents raons: error en la descàrrega del producte, defectes considerables en la fotografia (moguda, borrosa, amb elements que bloquegin la visibilitat del motiu de la fotografia ).

Per iniciar un tràmit de mediació, si us plau, envieu-nos un correu electrònic a hola@montseferre.com exposant el seu cas el més detallat possible i iniciarem el procés de mediació a identificar els problemes en la seva comanda. Un cop identificats els problemes en la seva comanda, se li oferirà una solució per satisfer la seva comanda. Si no podem oferir-li una solució satisfactòria, procedirem a la devolució de l’import parcial o total de la comanda, segons les característiques del problema. Si no s’identifica cap problema en la comanda, o el citat en el procés de mediació no compleix amb els requisits per a la devolució, montseferre.com es reserva el dret a no realitzar cap devolució de l’import de la comanda.